3 ani de blog

Prinsă cum sunt de treburile zilnice și, recunosc, un pic distanțată de ceea ce o vreme mi-a fost proiect de suflet, am constatat cu aproape o săptămână întârziere că blogul meu a împlinit deja 3 ani. Pe 5 august 2014 (ce demult mi se pare!) mi-am făcut curaj și am adunat la un loc cele câteva impresii pe care mi le notasem pe ici, pe colo, cu gândul de a mă ține serios de treabă. Timp de trei ani am scris cu drag aici, mai des sau mai rar, despre cărțile preferate, dar și despre cărți care m-au impresionat mai puțin, despre diverse călătorii prin natură și prin civilizație și, nu în ultimul rând, despre lucruri care au legătură cu cititul și cu felul meu de a fi.

Nu mai fac statistici și bilanțuri ca în anii trecuți, dar cred că ar trebui să zic că, deși a pornit ca un simplu hobby, blogul ăsta mi-a depășit așteptările prin faptul că m-a pus în legătură cu oameni interesanți, pasionați de aceleași lucruri ca și mine, și că mi-a deschis niște uși pe care le credeam bine ferecate. Pentru asta și pentru că m-a ajutat să ies din carapace și să interacționez cu voi, așa cum m-am priceput, îi sunt recunoscătoare.

Acum scriu mai puțin aici, deși – culmea – cred că citesc mai mult, însă sper că mai urmăriți din când în când postările de pe blog sau pagina de Facebook sau măcar micile recenzii de pe Goodreads. Pentru noutăți legate nu numai de lecturile mele, ci și de traducerile proprii, pagina Traduceri este actualizată în permanență. Iar pentru orice aveți să-mi spuneți, vă stau cu drag la dispoziție prin formularul de contact al blogului sau pe celelalte căi de comunicare de mai sus.

Dacă m-ați citit de-a lungul timpului, vă mulțumesc, dacă ați ajuns întâmplător pe aici și v-a plăcut, vă mai aștept, iar dacă aveți alte gusturi și păreri, vă urez lecturi plăcute în continuare și cât mai multă armonie în viață! Spre asta tind și eu.

Hai la mulți ani de Cărți și călătorii, sub o formă sau alta, și să avem parte de cărți frumoase și cărări cu soare, oriunde ne-am afla!

8 thoughts on “3 ani de blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *